SEA Specialist

in Den Bosch

Jouw functie in een notendop

Je werkt samen met (internationale) A-merken om SEA tot een volgend niveau te tillen. Dit varieert van campagnes opzetten & optimaliseren tot het sparren met je klanten & inspirerende presentaties geven.

In een super leuk en ervaren advertising team dagen we elkaar dagelijks uit om de lat weer wat hoger te leggen. Zo blijven we de beste prestaties leveren en zetten we de meest innovatieve oplossingen in.


Wat je gaat doen

 • Je kan voor jouw klanten de perfecte SEA strategieën bedenken, uitvoeren en borgen.

 • Je kan de kwaliteit en het onderhoud van (grote) mediacampagnes bewaken.

 • Je maakt klantvragen helder en vertaalt deze door naar concrete acties. 

 • Je optimaliseert strategieën en werkt mee aan meerdere campagnes van verschillende (grote) accounts. 

 • Je verzorgt rapportages obv. de vooraf opgestelde KPI`s en het bespreken van adviezen.

 • Je blijft jouw klanten verrassen met nieuwe, innovatieve oplossingen.

 • Je daagt jezelf en het team uit om de lat continue hoger te leggen

Wat jouw collega’s zeggen over de functie

Voel je meteen thuis in ons team. Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk hoe het er bij Springbok aan toegaat.


Stefan: “Wij beoefenen SEA op Champions League niveau! Zo groei je enorm in je specialisme én maak je nationaal en internationaal het verschil.”


Eline: “Dagelijks stort ik me op het bedenken van nieuwe media plannen en campagnes voor grote A-merken, waarbij niks te gek is. Creativiteit en eigen input worden bij ons gewaardeerd! Ik bedenk niet alleen maar draai ook aan de knoppen. Alles om ervoor te zorgen dat de campagnes maximaal resultaat behalen.”


Kevin: “We rekenen op jou om voor elke klant de perfecte SEA strategie te bedenken, de kwaliteit van de uitvoering te bewaken en de vooropgestelde KPI’s nauwlettend in het oog te houden. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen SEA én past dit toe. Het werken met data, AI en automation is voor jou een vanzelfsprekendheid.
Als consultant binnen jouw expertise spot je proactief kansen bij klanten en zoek je de connectie met andere collega`s, afdelingen en kanalen. Jouw drive en innovatie inspireren niet alleen je klanten, maar ook je collega's!"

Jouw (groeiende) vaardigheden

 • Alle ins en outs weten én kunnen toepassen van SEA kanalen zoals Google Ads en Microsoft Advertising.;

 • Analytisch vermogen. Werken met grote hoeveelheden cijfers/data en daaraan conclusies kunnen verbinden;

 • Automatisering. Als SEA specialist wil je eigenlijk niets meer handmatig doen. Door de data te koppelen aan jouw campagnes haal jij betere resultaten.

 • Proactiviteit. Jezelf, klanten en het advertising team blijven uitdagen en verrassen met nieuwe ideeën;

 • Communicatieve vaardigheden. Met klanten en collega's helder kunnen communiceren waardoor er geen onduidelijkheden ontstaan. Je kunt goed luisteren, samenvatten en anticiperen;

 • Presenteren. Het overtuigend presenteren van een plan, performance en nieuwe ideeën;

 • Samenwerken. Samen met anderen de activiteiten richten op een gemeenschappelijk doel.

Wat je krijgt

 • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een competitief salaris.

 • Ontwikkeling staat bij ons voorop. Je haalt bij ons verschillende certificeringen en we gaan graag met je in gesprek over jouw ambities op de lange(re) termijn.

 • Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of bijvoorbeeld in de Spaanse zon. 

 • We voorzien je van een telefoon en laptop naar keuze! 

 • Hoe jij naar kantoor komt, dat beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! 

 • We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.

 • Je komt in een omgeving waar we blij zijn met eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou.

 • Trainingen vanuit de Springbok academy. Daarnaast mag je 10% van je werktijd aan je eigen ontwikkeling spenderen.

 • Het leven moet je vieren! Een cadeautje na het doorlopen van je proeftijd, verjaardag en andere bijzondere gebeurtenissen.

 • Jaarlijks organiseert de Springbok feest & sportcommissie leuke activiteiten als: padeltoernooien, wijn -en bierproeverijen, uitjes inclusief overnachting, bordspel avonden en nog veel meer!


Zijn wij een match?

Google
of Microsoft ads? - Beiden. Jij hebt ervaring met meerdere advertisingplatformen. Bij voorkeur heb je in ieder geval 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

GA360 en SA360 of  X Æ A-12 en Y - GA360 en SA360. Niet de namen van Elon Musks kinderen, maar hele handige business analytics tools die jij dagelijks gebruikt. Wie is Springbok?

Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 5 kantoren verspreid over Nederland en België.  Samen met ambitieuze merken creëren we duurzame groei die goed is voor de planeet, geweldig voor de mens en uitstekend voor bedrijven. En dat doen we met een team van meer dan 400 getalenteerde strategen, dataspecialisten, tech-fanaten en creatieven. Ons bureau werkt voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Rituals, Odido, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall.

Download attachment(s)

Privacy Policy

In order to ensure high-quality recruitment and selection processes we collect your personal data with the help of Jobtoolz, our online application platform.

The provision of this personal data is therefore a necessary condition to complete the application process.

When collecting and processing your personal data, we always comply with the regulations on the protection of personal data as well as the General Data Protection Regulation ("AVG" or GDPR).

For more information on how we process your personal data, we would like to refer you to our privacy policy.

Would you like to know more about the privacy policy of Jobtoolz Click here

Cancel interview

Are you sure you want to cancel this interview?

Reschedule interview

Are you sure you want to reschedule this interview?