Accountmanager

in Den Bosch

Jouw functie in een notendop

Als Accountmanager ben je eigenaar van de dagelijkse klantrelatie en het (commercieel) uitbouwen hiervan. Je vertegenwoordigt Springbok bij de klant en vertaalt wensen en behoeften in heldere opdrachten door richting onze klantteams. Je neemt commerciële verantwoordelijkheid over een eigen klantenpakket.


Wat je gaat doen

 • Je werkt nauw samen met onze client service directors, creatieve, technische en strategische teams om ervoor te zorgen dat projecten op tijd, binnen budget en volgens de hoogstekwaliteitsnormen worden opgeleverd. 

 • Je hebt een sturende rol over meerdere projecten tegelijkertijd en bent de verbindende factor tussen de teams en de klant waarbij je focus houdt op commerciële kansen.

 • Je onderhoudt bestaande klantrelaties door regelmatig contact te hebben en hen te bezoeken.

 • Je bent een ster in het opbouwen van nieuwe klantrelaties en identificeren van kansen in de markt.

 • Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten en het oplossen van hun problemen en vragen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en voorstellen die aansluiten bij de behoeften van de klant.

 • Je houdt toezicht op de projectmanagers en hun teams om ervoor te zorgen dat alle projecten bij de klant volgens planning, budget en kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Wat jouw collega’s zeggen over de functie

Voel je meteen thuis in ons team. Als ervaren Accountmanager zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zoal op jouw “to do” lijstje staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Massimo: “Wat ik mooi vind aan mijn rol als Accountmanager binnen Springbok is dat ik een uitgebreide dienstverlening verkoop en niet puur een product. Dat maakt de rol inhoudelijk en uitdagend. Ik voer gesprekken op niveau en draag voor mijn gevoel écht mijn steentje bij aan het succes van mijn klanten en Springbok. Ik ervaar veel vrijheid in de manier waarop ik mijn rol in wil vullen en kom veel bij klanten over de vloer. Hierdoor word ik door hen echt gezien als onderdeel van hun team. Daarnaast heb ik enige invloed op de klanten die ik in mijn portefeuille heb. Springbok luistert goed naar persoonlijke wensen, ambities en kwaliteiten en probeert op die manier klanten eerlijk te verdelen.’’

Ward:“Als Account Manager bij Springbok werk je samen met de Client Service Director op jouw klanten. De CSD is jouw sparringpartner en samen kijken jullie naar de groeimogelijkheden bij jouw klanten. Waar jij je bezig houdt met de verkochte expertise(s) en dus het realiseren van meer werk op de bestaande disciplines, zoekt jouw CSD naar nieuwe haakjes binnen de organisatie(s) om zo ook andere disciplines bij de klant onder te kunnen brengen. Doordat een ieder zijn eigen focuspunten en contactpersonen heeft, maar we wel nauw met elkaar optrekken in de klantrelatie, maken wij samen een onverslaanbaar team! Binnen Springbok is er veel oog voor groei en is er ruimte jezelf te ontwikkelen. Als CSD hoop ik bij te dragen aan het ontwikkelen van jouw persoonlijke talenten.”

Jouw (groeiende) vaardigheden

 • Je hebt sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden om teams te motiveren en aan te sturen.

 • Je hebt organisatorische vaardigheden om meerdere afhankelijkheden, stakeholders en deadlines te beheren.

 • Je bent sterk in het analyseren van gegevens en het nemen van beslissingen gebaseerd op feiten en cijfers.

 • Je hebt het vermogen om te multitasken en prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.

 • Je begrijpt hoe je een vertrouwensrelatie met onze klanten opbouwt.

 • Je bent behulpzaam en legt uit hoe klanten bij hun beoogde doel kunnen komen, je wil begrijpen wat onze klanten zoeken, om vervolgens door vragen erachter te komen wat zij nodig hebben. 

 • Je hebt relevante (bureau)ervaring als accountmanager of in een vergelijkbare rol als projectmanager.

Wat je krijgt

 • Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een competitief salaris.

 • Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of bijvoorbeeld in de Spaanse zon. 

 • We voorzien jouw telefoon en laptop naar keuze! 

 • En hoe jij naar kantoor komt, dat beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden! 

 • We hebben een pensioenregeling via Nationale Nederlanden en je kunt goedkoper sporten via onze bedrijfsfitnessregeling.

 • Je komt in een omgeving waar we blij zijn met eigen initiatieven en nieuwe ideeën. Wij geven jou het doel, hoe je dat bereikt is aan jou.

 • Trainingen vanuit de Springbok academy. Daarnaast mag je 10% van je werktijd aan je eigen ontwikkeling spenderen.

 • Het leven moet je vieren! Een cadeautje na het doorlopen van je proeftijd, verjaardag en andere bijzondere gebeurtenissen.

 • Jaarlijks organiseert de Springbok feest- & sportcommissie leuke activiteiten als: padeltoernooien, wijn -en bierproeverijen, uitjes inclusief overnachting, bordspel avonden en nog veel meer!

Wie is Springbok?

Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 5 kantoren verspreid over Nederland en België.  Samen met ambitieuze merken creëren we duurzame groei die goed is voor de planeet, geweldig voor de mens en uitstekend voor bedrijven. En dat doen we met een team van meer dan 400 getalenteerde strategen, dataspecialisten, tech-fanaten en creatieven. Ons bureau werkt voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Rituals, Odido, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall.

Download attachment(s)

Privacy Policy

In order to ensure high-quality recruitment and selection processes we collect your personal data with the help of Jobtoolz, our online application platform.

The provision of this personal data is therefore a necessary condition to complete the application process.

When collecting and processing your personal data, we always comply with the regulations on the protection of personal data as well as the General Data Protection Regulation ("AVG" or GDPR).

For more information on how we process your personal data, we would like to refer you to our privacy policy.

Would you like to know more about the privacy policy of Jobtoolz Click here

Cancel interview

Are you sure you want to cancel this interview?

Reschedule interview

Are you sure you want to reschedule this interview?